Πήραν…18.000 ευρώ και έφυγαν

Μια μικρή περιουσία «σήκωσε» ο άγνωστος δράστης που διέρρηξε την διώροφη κατοικία στη Βρίνα, αφού πήρε χρήματα, λίρες Αγγλίας, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Οι Αστυνομικές…

12302-0.home-burglary.17e5714b6ae74eb20edba678c0ffb002-770x439_c

Μια μικρή περιουσία «σήκωσε» ο άγνωστος δράστης που διέρρηξε την διώροφη κατοικία στη Βρίνα, αφού πήρε χρήματα, λίρες Αγγλίας, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Οι Αστυνομικές Αρχές αναζητούν έναν ψηλό μελαχρινό άντρα, με μουστάκι, που - σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα - βγήκε από το προαύλιο του σπιτιού και έφυγε, επιβιβαζόμενος, σε μαύρο Ι.Χ.

Η διάρρηξη σημειώθηκε από τις 8:30 χθες το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο 74χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι. Ο δράστης ή οι δράστες, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο μια από τις μπαλκονόπορτες. Αφού έψαξαν και αναστάτωσαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν από το κομοδίνο και ντουλάπι του υπνοδωματίου το χρηματικό ποσό των 10.400 ευρώ καθώς και 60 χρυσές λίρες Αγγλίας (κοπής 50ετίας) η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 6.000 ευρώ. Επίσης, βρήκαν και πήραν μαζί τους χρυσά κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, ένα βαλιτσάκι με μαχαιροπίρουνα καθώς και δυο βιβλιάρια καταθέσεων της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε το Α.Τ Κρεστένων για την διάρρηξη και συνεργείο σήμανσης πήρε αποτυπώματα από το σπίτι, ενώ οι Αρχές έχουν ήδη αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός ψηλού, μελαχρινού άνδρα με μουστάκι. Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, στις 9:30 περίπου το πρωί, είδε έναν άγνωστο άνδρα - τον οποίο περιέγραψε με τα παραπάνω χαρακτηριστικά - να βγαίνει από την αυλή του σπιτιού του 74χρονου, να μπαίνει σ’ ένα μικρό μαύρο Ι.Χ και να απομακρύνεται, χωρίς όμως να συγκρατήσει την μάρκα ή τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

patrisnews.gr