«Πολιτισμός, Τουρισμός και Δημιουργικοί κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας»

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α. Ε. Ο.Τ.Α. διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση με θέμα«Πολιτισμός, Τουρισμός και Δημιουργικοί κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας», στο πλαίσιο του…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α. Ε. Ο.Τ.Α. διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση με θέμα«Πολιτισμός, Τουρισμός και Δημιουργικοί κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας», στο πλαίσιο του έργου «I.C.E: Innovation, CultureandCreativityforanewEconomy» (Καινοτομία, Πολιτισμός και Δημιουργικότητα για μια νέα Οικονομία) του προγράμματος «Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Ιταλία 2007-2013».

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των εταίρων του έργου, καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες από τους κλάδους του τουρισμού, του πολιτισμού και της δημιουργικής βιομηχανίας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν καλά παραδείγματα από το χώρο της δημιουργικής βιομηχανίας, αλλά και απόψεις – προτάσεις για την ανάδειξη του πολιτιστικού και δημιουργικού κεφαλαίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την τόνωση του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας.