Θα αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Παυσανίας Παπαγεωργίου;

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι φήμες ότι η υποψηφιότητα του Παυσανία Παπαγεωργίου στο Μεσολόγγι δεν πάει όπως περίμεναν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αντιδράσεις με τον τρόπο που επελέγη, χωρίς καν να υπάρξει επίσημη απάντηση ακόμη από τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Μπροστά» Πάνο Παπαδόπουλο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την «κάθοδό» του, δημιούργησε αρνητικό κλίμα στο δήμο Μεσολογγίου.

Ήδη ένας πρώην δήμαρχος και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος τον επέκρινε με ανοιχτή επιστολή κάτι που έπραξε και ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Μπρούμας. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα στο Μεσολόγγι ότι ο κ. Παπαγεωργίου δεν έχει την αναγνωσιμότητα που χρειάζεται για να διεκδικήσει το δήμο Μεσολογγίου. Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται αν η υποψηφιότητά του θα προχωρήσει ή εάν όπως πάνε τα πράγματα πολύ σύντομα θα αποσυρθεί. Αυτό που ακούγεται πάντως είναι ότι κάποια στελέχη που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο αρνήθηκαν. Κι αν συμβεί αυτό, εάν δηλαδή αποσυρθεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, τι θα πράξει ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ; Θα κάνει ξανά πρόταση στον Πάνο
Παπαδόπουλο; Ή μήπως έχουν κάποιον άλλον έτοιμο;

Πρέπει να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν