Παυλόπουλος, υπουργοί και ο πρώην επιτελάρχης του Λευκού Οίκου στην Πάτρα για το Διεθνές Συνέδριο της Περιφέρειας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στον Πoλυχώρο Royal Theater στην Πάτρα. Δεκάδες επίσημοι προσκεκλημένοι και εκατοντάδες δημοσιογράφοι αναμένεται να παρευρεθούν στην Πάτρα για το Συνέδριο, προεξέχοντος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι περισσότεροι προσκεκλημένοι θα παρευρεθούν το τελευταίο διήμερο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα ανοίξει της εργασίες της δέυτερης ημέρας το πρωινό της Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου.

Παρουσία θα δώσουν τα στελέχη της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Αλέξανδρος Χαρίτσης και Κώστας Φωτάκης, οι Περιφερειάρχες Απόστολος Τζιτζικώστας, Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, Ρένα Δούρου και Σταύρος Αρναουτάκης, όπως και το σύνολο των πολιτικών, δημάρχων, βουλευτών και αιρετών της περιοχής.

Την 2η ημέρα του συνεδρίου θα βρεθεί στην Πάτρα ο πρώην επιτελάρχης του Λευκού Οίκου – επί Μπάρακ Ομπάμα – Τζόν Ποντέστα.

Χαιρετισμό θα κάνουν στο άνοιγμα του Συνεδρίου, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Πρύτανης Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Τριανταφύλλου, και ο Πρόεδρος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), Βασίλης Καρδάσης.

Στις εργασίες θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Λόης Λαμπριανίδης, γ.γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων, Ευστράτιος Ζαφείρης, γ.γ. Βιομηχανίας, η Corina Cretu Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Ε.Ε., ο Μarkku Markkula, αντιπρόεδρος Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. και ο Κωνσταντίνος Αγοραστός, Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: »Τρέχω για Καλό Σκοπό»