ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠάτρα: Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος εμπρηστής οχημάτων

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος εμπρηστής οχημάτων

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος εμπρηστής οχημάτων

Νεότερη ενημέρωση 14.14΄

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο φερόμενος ως εμπρηστής δικύκλων και αυτοκινήτων, σε 13 περιπτώσεις. Ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 15η του μήνα.

Νεότερη ενημέρωση 11.30΄

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε ο 32χρονος που κατηγορείται ότι έβαζε φωτιά σε δίκυκλα και αυτοκίνητα στην Πάτρα. Ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχει κανένα λόγο να προκαλέσει τους εμπρησμούς. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του συνελήφθη με μοναδικό στοιχείο ότι δύο κάμερες τον έχουν «πιάσει» να περνά από σημεία που μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οχήματα. Οπως δήλωσε το δικηγόρος του, τα στοιχεία της δικογραφίας δεν είναι ικανά για να διωχθεί ο κατηγορούμενος.

Πρώτη ενημέρωση 06.53΄

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα Δευτέρα ο 32χρονος, ο οποίος  φέρεται να είναι ο δράστης των 13 περιπτώσεων εμπρησμών που σημειώθηκαν σε δίκυκλα και αυτοκίνητα στην Πάτρα. Χθες ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr  αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Να σημειωθεί πως ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές πάλι για υπόθεση εμπρησμού κατά το έτος 2013.

Αύξηση 19,74% στις διελεύσεις στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου σε σχέση με πέρυσι το τριήμερο της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr