ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠάρθηκε απόφαση για ατομικές συμβάσεις σε καθαριότητα και φύλαξη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Πάρθηκε απόφαση για ατομικές συμβάσεις σε καθαριότητα και φύλαξη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Πάρθηκε απόφαση για ατομικές συμβάσεις σε καθαριότητα και φύλαξη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Την απόφαση να υπογραφούν εκ νέου ατομικές συμβάσεις στη φύλαξη και την καθαριότητα στο Νοσοκομείο Αγρινίου πήρε την Πέμπτη, το Δ.Σ. του Ιδρύματος το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση.

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν σταλεί στο ΑΣΕΠ για έγκριση και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις των θέσεων σε φύλαξη και καθαριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου, ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι το ίδρυμα θα έχει μεγαλύτερο όφελος από τις ατομικές συμβάσεις απ’ ότι με τους εργολάβους και πως οι εργαζόμενοι θα διεκδικήσουν καλύτερα μεροκάματα.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι υπήρξε ένα μέλος το οποίο δεν ήθελε να υπάρξουν εκ νέου ατομικές συμβάσεις τόσο στην καθαριότητα όσο και τη φύλαξη αλλά τα υπόλοιπα μέλη δεν συμφώνησαν μαζί του. Μάλιστα λέγεται ότι του τα «έχωσαν».

Ώσπου όμως να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες, καθώς είναι χρονοβόρες, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ύστερα από πρόταση της ΠΟΕΔΗΝ, να δοθεί παράταση στις υπάρχουσες συμβάσεις.

Οι εργαζόμενοι πάντως στην καθαριότητα και τη φύλαξη λέγεται ότι είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Και με τη «βούλα» της Greenpeace οι επενδύσεις της Ένωσης Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr