Στο Παρίσι η Όλγα Φαρμάκη, στο Άγιον Όρος ο σύντροφός της

H fashion blogger Όλγα Φαρμάκη βρισκόταν στην πόλη του φωτός, ενώ ο Σταύρος Μαντόπουλος προσευχόταν

Πάνε αρκετοί μήνες από τότε που η «survivor» Όλγα Φαρμάκη παραδέχτηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πως βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής Σταύρο Μαντόπουλο.

Μέχρι τότε η αλήθεια είναι πως δεν τους είχε πάρει κανείς χαμπάρι, αφού ο Μαντόπουλος μόλις είχε διακόψει πολύχρονο σοβαρό δεσμό με σκοπό τον γάμο με καλλονή από τα βόρεια προάστια. Ο καιρός κύλησε γρήγορα και η Όλγα έφυγε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, ελαττώνοντας δραστικά τις σέξι φωτογραφίσεις που κάποτε τη χαρακτήριζαν.

Στη συνέχεια μεσολάβησε το καλοκαίρι, οπότε οι δυο τους πέρασαν ξέγνοιαστες, ρομαντικές στιγμές στα ελληνικά νησιά.

Μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα τα πηγαδάκια στα νότια προάστια άρχισαν να μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα! Την περασμένη όμως εβδομάδα το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz μας ξάφνιασε όλους με τις ταξιδιωτικές επιλογές του…

Ενώ η φλογερή fashion blogger – influencer βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι και στο πολυσυζητημένο Fashion Week, ο σύντροφός της πήρε τον δρόμο για το Άγιον Όρος, αναζητώντας εσωτερική γαλήνη με προσευχές και διαλογισμό στα μοναστήρια του «πλανήτη των αντρών»!

espressonews.gr

Η Παναγία Φανερωμένη στο Βαλτί Aστακού (ΔΕΙΤΕ VIDEO)