Παράπονα για τη διαιτησία από τον ΑΟ Αγρινίου

«Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας με 65 – 62 από το Χαρίλαο Τρικούπη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως η ομάδα μας μάζευε τη διαφορά και προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 36 – 37. Η ομάδα μας διατηρούσε μικρή διαφορά, ενώ στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο Γιώργος Μπερερής και το ίδιο συνέβη και στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου με την αποβολή του Δημήτρη Μήτσου. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τρίποντο του Ντόβα σε μια φάση που η ομάδα μας είχε τρομερά παράπονα, καθώς το τρίποντο μπήκε σε σημείο που θεωρούμε ότι είχε εκπνεύσει ο χρόνος επίθεσης και στα τελευταία δευτερόλεπτα κράτησαν τη μικρή διαφορά.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του ο Τρικούπης εκτέλεσε 30 βολές έναντι μόνο 16 της ομάδας μας.

Παρότι υπήρξε συνεννόηση για βιντεοσκόπηση του αγώνα και μάλιστα δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα είχαν δοθεί και συγκεκριμένες θέσεις, η Διοίκηση του Τρικούπη επικαλέστηκε από μόνη της λόγους ασφαλείας και έστειλε την κάμερα τόσο τη δική μας όσο και του μοναδικού καναλιού της Αιτωλοακαρνανίας του “ΑΧΕΛΩΟΥ” στη γωνία του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οι 50 φίλαθλοι της ομάδας μας» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου.

Πήρε το ντέρμπι ο Χαρίλαος Τρικούπης – Μόνος πρώτος!