Παραπέμπεται ο Αρετόπουλος για το Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Εκτός ορισμών θα μείνει για τις επόμενες αγωνιστικές ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ο οποίος έχει πάρει παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας για τα σφυρίγματά του στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Παραπέμπεται και ο Στυλιάρας

Στο «ψυγείο» μπαίνει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, μετά την διαιτησία του στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας ρέφερι, πήρε αρκετά χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως παραπέμπεται και θα μείνει εκτός ορισμών για τις επόμενες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή, το μεγαλύτερο λάθος που χρεώνεται στον Αρετόπουλο είναι η μη υπόδειξη φάουλ και κόκκινης κάρτας στον Τσοκάνη για την φάση του 48ου λεπτού που ανακόπτει αντικανονικά τον Ντιγκινί με τον Γάλλο να βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ.

Εκτός του Αρετόπουλου, παραπεμπτικό βαθμό έχει πάρει και ο Στυλιάρας, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον παρατηρητή να του χρεώνει τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο 11ο λεπτό του αγώνα.

Επιστρέφει ο Μπράβο, εκτός ο Τσέναμο