ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓ. Παπαναστασίου για χορήγηση πολυτεκνικού επιδόματος: Πρόκειται πρωτίστως για μια πολιτική πράξη

Γ. Παπαναστασίου για χορήγηση πολυτεκνικού επιδόματος: Πρόκειται πρωτίστως για μια πολιτική πράξη

Γ. Παπαναστασίου για χορήγηση πολυτεκνικού επιδόματος: Πρόκειται πρωτίστως για μια πολιτική πράξη

Τη χορήγηση εφάπαξ πολυτεκνικού επιδόματος ύψους 3.000 ευρώ σε μητέρες (δημότισσες Αγρινίου) που αποκτούν τέταρτο τέκνο και για κάθε επιπλέον τέκνο αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου. Αμέσως μετά την ψήφιση ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε: «Πρόκειται πρωτίστως για μια πολιτική πράξη. Με την ψήφιση του συγκεκριμένου μέτρου δηλώνουμε έμπρακτα την στήριξή μας στην πολύτεκνη μητέρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Δυστυχώς, δεν αρκεί μόνο η δική μας παρέμβαση. Πρέπει η Πολιτεία να ακούσει την φωνή χιλιάδων οικογενειών και να σκύψει πάνω από τις ανάγκες τους. Η δική μας υποχρέωση είναι να μην επιτρέψουμε στην Πολιτεία να εφησυχάσει. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Σύλλογο Πολυτέκνων και σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ αγωνιζόμαστε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες ώστε να ευοδωθεί το αίτημα για καταβολή του επιδόματος.

Στον Δήμο Αγρινίου, έχουμε θέσει τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας πολύ ψηλά στις προτεραιότητες μας και έχουμε καθορίσει σημαντικούς άξονες πολιτικής αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική. Ενδεικτικά αναφέρω την παροχή έκπτωσης 50% επί του λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης και την εξαίρεση από το τέλος Βιολογικού Καθαρισμού δια βίου. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες με κάθε μέσο».

Κανονικά εκτελούνται δρομολόγια προαστιακού και ΚΤΕΛ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr