ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΙκανοποίηση Παπαναστασίου μετά τη δέσμευση Τσίπρα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Ικανοποίηση Παπαναστασίου μετά τη δέσμευση Τσίπρα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Ικανοποίηση Παπαναστασίου μετά τη δέσμευση Τσίπρα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό δήλωσε:

«Υποδέχομαι με ικανοποίηση την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Μία δήλωση που περιμέναμε πολλά χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Αγρινίου. Από την πρώτη στιγμή, διεκδικήσαμε βήμα – βήμα, μεθοδικά  και στοχευμένα το αίτημά μας. Δουλέψαμε εντατικά γι αυτό και πιστέψαμε στην θετική επίλυσή του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και τον Γενικό Γραμματέα Γ. Δέδε γιατί στις συνεχείς επαφές μας κατανόησαν την ανάγκη για δρομολόγηση του έργου. Μάλιστα στην τελευταία συνάντηση  με τον κ. Σπίρτζη, στις 8 Αυγούστου, απέσπασα την δέσμευση του για ευόδωση του αιτήματος. Τις επόμενες ημέρες έχουμε προγραμματίσει νέα συνάντηση στην Αθήνα  προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που αφορούν το έργο.

Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά αλλά με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Αγρίνιο».

Δέσμευση Τσίπρα για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό!

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr