ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΠαντρεύτηκαν οι συνάδελφοι Μαρία Παπαγιαννακοπούλου και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος – Η τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλια του γαμπρού! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Παντρεύτηκαν οι συνάδελφοι Μαρία Παπαγιαννακοπούλου και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος – Η τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλια του γαμπρού! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Παντρεύτηκαν οι συνάδελφοι Μαρία Παπαγιαννακοπούλου και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος – Η τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλια του γαμπρού! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Την αγαπημένη του δημοσιογράφο Μαρία Παπαγιαννακοπούλου παντρεύτηκε χθες ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. O πολιτικός γάμος έγινε στο δημαρχείο της Κάτω Αχαΐας και η δεξίωση στο “Τζάκι” στην Πάτρα.

Δύο από τα πιο γνωστά πρόσωπα της περιοχής μας και αγαπημένοι συνάδελφοι, αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους.

Όμορφη στιγμή, ήταν όταν η νύφη έκανε έκπληξη στον γαμπρό για τα γενέθλιά του που ήταν χθες! Η τούρτα φυσικά, ήταν και αυτή “ντυμένη” επίσημα ενώ ο Δημήτρης φανερά συγκινημένος, έσβησε τα κεράκια και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη. 

Στην φωτογραφία με δημοσιογράφους από το tempo24 στο οποίο εργάζεται η νύφη! Απόστολος Βουλδής, Κατερίνα Τσίρου, Βικτωρία Δαράτου, Νίκος Σύφαντος, Βίκυ Αθανασοπούλου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι γαμπρός και νύφη, διέπρεψαν και στον χορό!

Το tempo24.news εύχεται στο ζευγάρι κάθε καλό και μια ζωή ανέφελη!

Με μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία Γεωργίου έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Απόστολος Κατσιφάρας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr