Πένθος και στη Λευκάδα για το «παιδί» της Στέλιο Σκλαβενίτη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πέθανε ξαφνικά ο επιχειρηματίας Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με γρίπη και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Το βράδυ του Σαββάτου η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μπήκε στην Εντατική.

Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Διευθυντής του «Φιλελεύθερου» Παναγιώτης Λάμψιας που γνώριζε προσωπικά τον Στέλιο Σκλαβενίτη έγραψε:

«Ο Στέλιος ήταν ένα κομμάτι μάλαμα. Πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στα χείλη. Δεν τον ξεχώριζες από τους χιλιάδες των υπαλλήλων της αλυσίδας.

Ήταν ένας από αυτούς γι αυτόκαι τους αποκαλούσε όλους συναδέλφους και φίλους. Οικογενειάρχης μοναδικός και σπάνιος ήθελε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά του και τα παιδιά όλου του κόσμου.

Και στις πιο δύσκολες στιγμές εκείνος έλεγε θα τα καταφέρουμε και χαμογελούσε αλλά αυτή τη φορά δεν έγινε έτσι. Ο χρόνος και το χαμόγελο πάγωσαν και άφησαν ένα κενό που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις».

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες από το αρχείου του Νίκου Ζαβιτσάνου, στις οποίες εμφανίζεται ο Στέλιος Σκλαβενίτης καθώς και τα υπόλοιπα αδέλφια του Μαρία, Γεράσιμος και Βίκυ στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Μητροπόλεως) Λευκάδας, που είχε τελεσθεί το μνημόσυνο του πατέρα τους Σπύρου Σκλαβενίτη.

Λίγο αργότερα γίνονται τα αποκαλυπτήρια της ονοματοθεσίας της οδού ΣΠΥΡΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και το βράδυ στο προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας οργανώνει συναυλία στη μνήμη του

mylefkada.gr

sklavenitis1

sklavenitis2

sklavenitis18

sklavenitis19-e1522588400560

sklavenitis13

sklavenitis6

sklavenitis8

sklavenitis10

sklavenitis4

Αντιπεριφερειάρχης για όλες τις δουλειές! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)