Πάνος Στούπας: «Είμαστε η δημοτική αρχή των μεγάλων έργων» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις»

«Η ηθική, η ανιδιοτέλεια, η ειλικρίνεια και το όραμα του Γιώργου Παπαναστασίου, είναι μερικά από τα στοιχεία αυτά που με ώθησαν να συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό του και να είμαι για μία ακόμα φορά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι επίσης στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει από άλλους διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου του Αγρινίου» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Στούπας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Δημάρχου Αγρινίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της δημοτικής αρχής ενώ εστίασε περισσότερο στις ενέργειες αναβάθμισης του ΧΥΤΑ Στράτου, ως Πρόεδρος εξάλλου του ΦΟΔΣΑ. Όπως παράλληλα ανέφερε το κλίμα που λαμβάνει από τον κόσμο κατά τις καθημερινές περιοδείες στα χωριά είναι κλίμα επικράτησης από την 1η Κυριακή». Ζητάμε καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας. Είμαστε εξάλλου η δημοτική αρχή των μεγάλων έργων. Από την άλλη ακόμα περιμένω να δω προγραμματικές θέσεις έτερων διεκδικητών του Δήμου Αγρινίου. Δεν έχω δει όμως. Για παράδειγμα σε πολλά σημεία το πρόγραμμα της κ. Σταρακά αντιγράφει το δικό μας. Σε ότι με αφορά δεν διεκδικώ θέσεις. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως κάνω από την πρώτη μέρα που βρίσκεται σε αυτή τη δημοτική αρχή» υπογράμμισε επιπροσθέτως ο κ. Στούπας.

Βιογραφικό:

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αγρινίου το 1993 ενώ το 2000 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Γεωπόνος Φυσικής Παραγωγής.

Από το 2001 έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα ως Γεωπόνος.

Ασχολείται τα  τελευταία  15 χρόνια αποκλειστικά με την καλλιέργεια της Ελιάς ενώ τα τελευταία  5  χρόνια είναι συνεργάτης του Ινστιτούτου  Γεωργικών και Περιβαλλοντικών Αναλύσεων Εnvirolabs.

Μένει μόνιμα στο Αγρίνιο,  είναι παντρεμένος με τη γεωπόνο  Όλγα Κουτσούκη και έχουν αποκτήσει  τρεις κόρες.

Το 2007 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός σύμβουλος Μεδεώνος ενώ το 2010 εκλέχτηκε δεύτερος σε προτίμηση σταυρών περιφερειακός σύμβουλος Αιτ/νιας της Δυτικής Ελλάδος. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με το συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι  πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ (ΧΥΤΑ Στράτου) ενώ διατέλεσε Αντιπρόεδρος στην Εταιρεία Παρκινγκ του Δήμου Αγρινίου.

Ως δημοτικός σύμβουλος έχει διατελέσει επίσης:

Μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δ. Αγρινίου

Μέλος της επιτροπής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης

Μέλος της Τριχωνίδας Α.Ε.