ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠανεπιστήμιο και παλιό Νοσοκομείο: Να η ευκαιρία…

Πανεπιστήμιο και παλιό Νοσοκομείο: Να η ευκαιρία…

Πανεπιστήμιο και παλιό Νοσοκομείο: Να η ευκαιρία…

Επερώτηση στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη αναφορικά με το παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου απευθύνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας», με αφορμή τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τις πιστώσεις του έργου.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι οι  Κ. Κούστας και Β. Χατζηλάμπρου συσχετίζουν το θέμα αυτό με το θέμα του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο και την πρόταση να αξιοποιηθεί μελλοντικά το μεγαλύτερο μέρος του παλιού Νοσοκομείου, που παραμένει χωρίς κανένα σχεδιασμό, για το σκοπό αυτό.

«Υπάρχει σχέδιο για να αντιμετωπιστούν οι επείγουσες ανάγκες, έτσι ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα Πανεπιστημιακά τμήματα και να είναι αξιοπρεπής η διαμονή και διαβίωση του φοιτητών στην πόλη του Αγρινίου;» ρωτούν οι σύμβουλοι της «Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας».

Επειδή στο παρελθόν η Περιφέρεια ενεπλάκη σε πολλά θέματα σχετικά με τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στο Αγρίνιο.

Ευκαιρία λοιπόν με την επερώτηση αυτή ο νέος Περιφερειάρχης, αν και φυσικά δεν είναι ο αποκλειστικά αρμόδιος για το θέμα, να εκθέσει τις σκέψεις του για το πως ενδεχομένως θα μπορούσε να συνδράμει κάπου η Περιφέρεια στην υπόθεση αυτή.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Χωρίς πιστώσεις για προσωπικό και υποδομές, τι συνεκτίμησε το Πανεπιστήμιο;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr