Πανελλήνιες επιτυχίες σε Kύπελλο και Πρωτάθλημα για τον «Κένταυρο» Αστακού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανελλήνιες επιτυχίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα για τον Κένταυρο Αστακού σε μια εβδομάδα στο Ολυμπιακό στάδιο παλης στην Αθήνα την 14-17 Νοεμβρίου 2018! 

Χάλκινο Μετάλλιο η Αθλήτρια μας Παπαζώη Δέσποινα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων με 4 νικηφόρους αγώνες και μετά από μεγάλη μάχη ιδιαίτερα στον κρίσιμο αγώνα για το μετάλλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Επίσης Χάλκινο Μετάλλιο η Αθλήτρια μας Ζούλα Κων/να στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών η οποία γυμνάζεται στο Δάσκαλο Κ, Στέφανο Μπούτιο και καθοδηγήθηκε στους αγώνες από τον Δάσκαλο Κ, Παλαυρα Αποστόλη λόγω απουσίας μου. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο Δάσκαλους για την σημαντική βοήθεια.

Το ότι βρίσκεται συνέχεια και σταθερά η μικρή μας πόλη σε πανελλήνια βάθρα με κάνει χαρούμενο και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω μαζί με τα εκπληκτικά παιδιά, τους γονείς, τους φίλους και όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια ώστε ο Κένταυρος να εξακολουθεί το πετυχημένο έργο του: αθλητές – πρωταθλητές – καλύτεροι άνθρωποι
Τα συγχαρητήρια μου για μια ακόμη φορά στα κορίτσια για την μεγάλη τους επιτυχία..

Πηγή: mpampini.com

kentavros-astakou (1)

kentavros-astakou (3)

kentavros-astakou (2)

kentavros-astakou (4)

Διάψευση για τα σενάρια που ήθελαν τον Καμαρά να φεύγει από τον Παναιτωλικό