ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠανελλαδικών συνέχεια με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών – Τι λένε μαθητές του Αγρινίου για τα εξεταζόμενα μαθήματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανελλαδικών συνέχεια με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών – Τι λένε μαθητές του Αγρινίου για τα εξεταζόμενα μαθήματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανελλαδικών συνέχεια με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών – Τι λένε μαθητές του Αγρινίου για τα εξεταζόμενα μαθήματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάστηκαν χθες στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι φοιτητές. Για τα θέματα της Ιστορίας οι φροντιστές σχολίασαν ότι κάλυπταν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης και απαιτούσαν κριτική σκέψη, ενώ για το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών είπαν ότι τα θέματα ήταν σαφή και ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να γράψει ακόμα άριστα. Τα θέματα της Φυσικής κρίθηκαν απαιτητικά.

Ο Κωνσταντίνος Σιδέρης

Ο Κωνσταντίνος Σιδέρης από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου τόνισε: «τα θέματα της πληροφορικής ήταν για διαβασμένους μαθητές. Είχαν διαβαθμίσεις. Η θεωρία φαίνονταν εύκολη, αλλά ήθελε προσοχή για να γράψεις καλά. Ήθελε ανάλυση και αιτιολόγηση. Ένας μέτριος μαθητές μπορούσε να γράψει 15 – 16».

Η Ελευθερία Παπασπύρου

Η Ελευθερία Παπασπύρου από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου ανέφερε: «τα θέματα της ιστορίας ήταν σχετικά απαιτητικά. Οι πηγές από το πρώτο κεφάλαιο ήταν εύκολες, οι ορισμοί ήταν συγκεκριμένοι και αν τους γνώριζες θα μπορούσες να γράψεις».

Η Παναγιώτα Ζαρναβέλη

Η Παναγιώτα Ζαρναβέλη από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίο σημείωσε: «τα θέματα της φυσικής ήταν εύκολα. Είχαμε κάνει αντίστοιχα θέματα και στο φροντιστήριο. Το β θέμα είχε κάποια δυσκολία αλλά θεωρώ πως «έβγαινε» σχετικά εύκολα».

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν για τους υποψήφιους των ΓΕΛ την Παρασκευή με Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: Απόπειρα εξαπάτησης γιατρού από «μαϊμού» συνάδελφό του!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr