Παναιτωλικός: Τηλεοπτικά… εξασφαλισμένος!

Ιδιαίτερα επωφελής φαίνεται ότι ήταν η συμφωνία που υπέγραψε ο Παναιτωλικός με την ΕΡΤ, μαζί με τους… υπόλοιπους. Σημερινά δημοσιεύματα παρουσιάζουν πτυχές της συμφωνίας που δεν ήταν ευρέως γνωστές και που «εξασφαλίζουν» τηλεοπτικά την ομάδα και για την ερχόμενη σεζόν. 
Εξαρχής, από τον Αύγουστο του ’18 σας είχαμε ενημερώσει για το διετές συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με την ΕΡΤ. Απαραίτητος όρος για να συνεχίσει να βρίσκεται σε ισχύ η σύμβαση των Π.Α.Ε με τη Δημόσια Τηλεόραση είναι να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ήδη από τα μέσα του μηνός έχουν συσταθεί επιτροπές που «τρέχουν» το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο αφορά τόσο την Superleague όσο και τη Superleague 2 (που θα δημιουργηθεί). Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με μία πρώτη κατηγορία 14 ομάδων και play offs ή και play outs. Το δεύτερο έχει να κάνει με πρωτάθλημα 12 ομάδων. Με τις πιθανότητες να «γέρνουν» προς το 14, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Παναιτωλικός και του χρόνου θα έχει τηλεοπτική στέγη και σημαντικά έσοδα, εφόσον όλα «κυλούν» ομαλά.  Αν παρόλα αυτά κάτι χαλάσει στην πορεία οι ομάδες μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν με την ΕΡΤ.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Παναιτωλικός, όπως και οι υπόλοιποι έχουν εξασφαλισμένα τα τηλεοπτικά τους ακόμη και σε περίπτωση που υποβιβαστούν. Κατανοεί εύκολα, οπότε, κανείς γιατί υπήρξαν τόσες αντιδράσεις από ομάδες όπως ο Ο.Φ.Η ή η Λάρισα. Παράλληλα, στη σύμβαση με την ΕΡΤ προβλέπονται αυστηρές χρηματικές κυρώσεις για καταδίκες για επεισόδια, χειραγώγηση αγώνων κ.λπ.
titormosnet.gr