Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου: Ομόφωνα στηρίζουμε τον Γιώργο Λαγούδη για Πρόεδρο της ΕΠΣΑ

Η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και ο Νίκος Χολέβας εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου, το οποίο έχει ως εξής: 

«Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων των μελών της κίνησης μας, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ   την υποψηφιότητα του κυρίου  ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΟΥΔΗ, για το αξίωμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ  της  Ε.Π.Σ.Α. στις προσεχείς εκλογές για τους εξής συγκεκριμένους λόγους:

ΠΡΩΤΟΝ, γιατί ο κύριος Γιώργος Λαγούδης με τις δημόσιες καταγγελίες του, συνετέλεσε τα μέγιστα για να αποκαλυφθούν τόσο οι παραβατικές συμπεριφορές  του ΕΚΠΤΩΤΟΥ προέδρου της Ε.Π.Σ.Α. Παναγιώτη Παπαχρήστου  με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τη Δικαστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου που ενεργεί παράνομα, αντικαταστατικά και καταχρηστικά, αφού έχει να συνεδριάσει εντελώς αδικαιολόγητα σχεδόν εδώ και τρείς μήνες.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, συμφωνήσαμε στις προγραμματικές μας θέσεις, για την πολυπόθητη πρόοδο και ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

ΤΡΙΤΟΝ, συναποφασίσαμε να εργαστούμε σκληρά με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και με ανοικτά Διοικητικά Συμβούλια έτσι ώστε με ριζοσπαστικές και καινοτόμες πράξεις και ενέργειες, να στηρίξουμε έμπρακτα και ουσιαστικά την προσπάθεια και προσφορά όλων των παραγόντων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας.

Φίλοι ερασιτέχνες παράγοντες, σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας, για να συμβάλουμε όλοι αποτελεσματικά στην αναγέννηση του ποδοσφαίρου στο νομό μας».

Σεμινάριο κανονισμών