Ο Παναιτωλικός παίζει… μπάλα και στα σχολεία! – Στηρίζει εμπράκτως τις καινοτόμες ιδέες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Παναιτωλικός παίζει… μπάλα και στα σχολεία! – Στηρίζει εμπράκτως τις καινοτόμες ιδέες. Δείχνοντας για άλλη μια φορά την έντονη δράση που αναπτύσσει και εκτός των αγωνιστικών χώρων, ο Παναιτωλικός στέκεται ξανά στο πλευρό των μαθητών και στηρίζει εμπράκτως τις καινοτόμες ιδέες!

Ο Παναιτωλικός για το Αγρίνιο και γενικότερα για την Αιτωλοακαρνανία δεν είναι απλά ο εκπρόσωπος της περιοχής στην Σούπερ Λίγκα. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, που από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του έως και σήμερα είναι αρωγός σε όλες τις στιγμές και τις προσπάθειες. Στο σύλλογο καμαρώνουν για τον χαρακτηρισμό Φιλεκπαιδευτικός και φροντίζουν εμπράκτως να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Αυτή την φορά ο Παναιτωλικός προχώρησε στην αγορά ρομποτικού εξοπλισμού προκειμένου να τον προσφέρει στο 7ο  δημοτικό σχολείο Αγρινίου, το οποίο παρουσιάζει αξιοσημείωτη δράση στην εκπαιδευτική ρομποτική!

Τη σχολική χρονιά 2016 – 2017 η ομάδα ρομποτικής του 7ου δημοτικού κατέκτησε τη 2η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας και τη 2η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, ενώ την τρέχουσα σχολική χρονιά κατέκτησε την 1η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας!

Προσέφερε στο 7ο Δημοτικό Αγρινίου εξοπλισμό για την ρομποτική που θα βοηθήσει τους μαθητές να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους

Ο Αντιπρόεδρος του Παναιτωλικού Θωμάς Σπύρου τόνισε: «Η παρουσία μας στο 7ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου είναι στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Παναιτωλικού ειδικά στον τομέα της εκπαίδευσης. Το μαγικό γράμμα «Φ» που είναι το αρχικό από τη λέξη φιλεκπαιδευτικός, μας ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε ο Παναιτωλικός. Μας έχει γεμίσει υπερηφάνεια. Έχουμε πάρα πολλές δράσεις διαχρονικά. Πληροφορηθήκαμε τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες των μαθητών στον τομέα της ρομποτικής και χωρίς δεύτερη σκέψη προμηθευτήκαμε και παραδίδουμε στα παιδιά τον εξοπλισμό που θα τους βοηθήσει στον δρόμο που διάλεξαν».

Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Ιωάννα Νικολάου τόνισε: «βλέποντας τις επιτυχίες των παιδιών του σχολείου μας στο διαγωνισμό ρομποτικής τα τελευταία δύο χρόνια σκεφτήκαμε να μην μείνουμε άπραγοι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το σχολείο μας. Απευθυνθήκαμε στην ΠΑΕ Παναιτωλικός για να συνεισφέρει στην αγορά του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που θα βοηθούσε τα παιδιά στην ρομποτική. Η ΠΑΕ ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την διάθεση το ποσού. Είναι μια κίνηση που δείχνει το φιλεκπαιδευτικό χαρακτήρα της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Είναι μια επιτυχία του συλλόγου παράλληλα γιατί θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου του σχολείου μας και των παιδιών μας».

Κώστας Χονδρός

Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία της Super League

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός