ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μαλής και Καββαδίας

Παναιτωλικός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μαλής και Καββαδίας

Παναιτωλικός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μαλής και Καββαδίας

Στις προπονήσεις του Παναιτωλικού επέστρεψαν παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα. Ο Αλέξανδρος Μαλής, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ακολουθεί πλέον το πρόγραμμα των υπόλοιπων και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ήταν βασικός στις πέντε πρώτες αγωνιστικές με τελευταία εμφάνιση στο Περιστέρι στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σ’ εκείνο τον αγώνα έπαιξε (ως αλλαγή) και ο Αλέξανδρος Καββαδίας, που τον τελευταίο μήνα έμεινε εκτός δράσης, λόγω θλάσης στο δικέφαλο. Προπονείται κι αυτός κανονικά, περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής.

Ο Ηλίας Γιαννιώτης ήταν στην αποστολή των δύο τελευταίων αγώνων και την Τρίτη έπαιξε και σε επίσημο. Ακριβώς ένα χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (3 Δεκεμβρίου 2018) στο Γ. Καραϊσκάκης, χρησιμοποιήθηκε στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα κυπέλλου με τον Ιάλυσο.

Αντίθετα δεν φαίνεται ότι θ’ ακολουθήσει σύντομα τον ίδια δρόμο ο Αλχασάν Καμαρά. Συμπληρώνει ένα χρόνο εκτός δράσης μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στον περσινό αγώνα με τον Άρη (14 Δεκεμβρίου 2018). Η εκτίμηση είναι ότι αμέσως μετά τις γιορτές (αν όλα πάνε καλά) θα δοκιμάσει να μπει με την ομάδα.

agrinio-sports.gr

Μαρτίνς: Να μην ξεγελαστούμε από τη βαθμολογική θέση του Παναιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr