ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠαναιτωλική πανστρατιά και όχι έριδες

Παναιτωλική πανστρατιά και όχι έριδες

Παναιτωλική πανστρατιά και όχι έριδες

Ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, ούτε μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία. Ο Παναιτωλικός είναι πολλά περισσότερα στο συλλογικό υποσυνείδητο.

Η σημερινή κατάσταση μας θλίβει όλους, γιατί εκεί που η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει την κακή της αγωνιστική κατάσταση, μετά το ματς με το Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο, προέκυψαν και άλλα -σοβαρότερα- προβλήματα.

Αφ’ ενός ο κίνδυνος «βαριάς καμπάνας» για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφ’ ετέρου η κόντρα ανάμεσα στην ΠΑΕ και στους οργανωμένους οπαδούς, που σίγουρα επιδεινώνει το κλίμα.

Δυστυχώς οι οργανωμένοι με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς δεν έδειξαν την αυτοσυγκράτηση που θα έπρεπε.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Φώτης Κωστούλας, του οποίου η προσφορά είναι αναμφισβήτητη, με τις δηλώσεις του για τους οργανωμένους  -έστω και αν σε κάποια σημεία είχε δίκιο- έριξε «λάδι στη φωτιά»…

Στα δύσκολα όμως δεν περισσεύει κανείς! Η ομάδα χρειάζεται πανστρατιά υποστήριξης! Και από τους οπαδούς, που με τη συμπεριφορά τους δεν θα πρέπει να μεγεθύνουν τα προβλήματα και από την ΠΑΕ, που πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει τα λάθη του φετινού σχεδιασμού, που η ίδια παραδέχθηκε.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Η διαφθορά περιορίζεται μόνο αν το μαχαίρι φτάσει στο κόκκαλο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr