ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣτο Αγρίνιο ο Πάνος Καμμένος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στο Αγρίνιο ο Πάνος Καμμένος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στο Αγρίνιο ο Πάνος Καμμένος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο νομό με κλιμάκιο ευρωβουλευτών απαριθμώντας τα έργα στα οποία το κόμμα του συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής

Περιοδεία στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε σήμερα, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος. Ο κ. Καμμένος στο πλαίσιο της περιοδείας του έκανε βόλτα στο κέντρο του Αγρινίου ενώ νωρίτερα μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις Τουρκικές προκλήσεις τονίζοντας πως η έναρξη εργασιών του τουρκικού γεωτρύπανου αποτελεί πράξη εισβολής.

Ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Αιτωλοακαρνανίας για τις ευρωεκλογές και γιατί κάποιος να ψηφίσει ΑΝ.ΕΛ. καθώς και ποια είναι η διαφορά με τα υπόλοιπα κόμματα τόνισε: «οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε το μόνο κίνημα που δεν ανήκει σε ευρωπαϊκό κόμμα. Είναι επιλογή μας, παρόλο που συνεργαστήκαμε και με τους συντηρητικούς και με τους ευρωσκεπτικιστές. Δυστυχώς τα μεγάλα κόμματα που εκπροσωπούνται στη ευρωβουλή, δηλαδή το λαϊκό κόμμα, το οποίο έχει σαν μέλος του την Νέα Δημοκρατία, το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα που έχει σαν μέλος του το ΚΙΝΑΛ, το ΠΟΤΑΜΙ και τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ουσιαστικά κοινή θέση για το μέλλον της Ευρώπης, η οποία είναι η θέση της ευρωπαϊκής ενοποίησης μέσα στη λογική κατάργησης των κρατών, την λογική της παγκοσμιοποίησης, της υποστολής των σημαιών και της κατάργησης των αξιών του κάθε κράτους – μέλους. Η Ευρώπη είναι σύνολο χωρών που εκτελούν τις εντολές της Γερμανίας».

Ο κ. Καμμένος κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό στα έργα της Αιτωλοακαρνανίας που μετείχαν οι ΑΝ.ΕΛ. σημείωσε: «επιτέλους αξιοποιήθηκε η μαρίνα του Μεσολογγίου, που αποτελεί στολίδι για την περιοχή και την αναβαθμίζει. Δώσαμε μάχη με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που είχαμε την πολιτική ευθύνη και καταφέραμε να πετύχουμε την καθιέρωση ΠΟΠ της ελιάς Καλαμών που η αγροτική παραγωγή της στην περιοχή είναι μεγαλύτερη και από αυτή της Καλαμάτας. Προχωρήσαμε σε δράσεις μέσω των οποίων συνεργαστήκαμε με την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιο συγκεκριμένα, στο Μεσολόγγι το στρατόπεδο μετατρέπεται στο μεγαλύτερο διακρατικό μουσείο που θα υπάρχει στην Ελλάδα αναδεικνύοντας την Ιερή Πόλη, την Έξοδο και ουσιαστικά καθιερώνοντας το Μεσολόγγι σαν το κύριο σημείο επίσκεψης σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα. Ήδη παραχωρώντας εκτάσεις του στρατοπέδου, το διαδραστικό μουσείο σύντομα θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι από το πολεμικό μουσείο, αλλά παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιεί αναπαράσταση της ιστορίας του Μεσολογγίου. Μεταφέραμε με το νόμο που ψηφίσαμε στρατιωτικούς γιατρούς – οπλίτες σε ορεινές περιοχές που δεν είχαν κάλυψη από ιατρικές υπηρεσίες. Στελεχώνονται ιατρεία σε περιοχές που μέχρι πρότινος άδειαζαν από κόσμο, ουσιαστικά λόγω έλλειψης ιατρικής κάλυψης, όπως στο Περδικάκι και στο Αρχοντοχώρι.  Επανιδρύσαμε τη ΜΟΜΑ υλοποιώντας τη διάνοιξη και την ανακατασκευή δρόμων στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας, όπως στον Πέρκο και την Περίστα, στους Δήμους Θέρμου και Ναυπακτίας. Προχωρήσαμε στη λειτουργία των θερμών λουτρών και σε συνδυασμό με τη λειτουργία της Ιόνιας Οδού, αλλά και με έργα υποδομών, οι προοπτικές θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας».

kammenos (1)

kammenos (2)

kammenos (3)

kammenos 4

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών για νέους «συριανοπατώ» στη Σύρο: Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr