Όπου φύγει φύγει για το Πάσχα – Πάνω από 93.000 οχήματα έχουν περάσει από την Ελευσίνα

Όπου φύγει φύγει για το Πάσχα – Πάνω από 93.000 οχήματα έχουν περάσει από την Ελευσίνα . Χωρίς προβλήματα κορυφώνεται σήμερα, Μ. Παρασκευή, η έξοδος των ταξιδιωτών του Πάσχα. Αν και η ροή στις εθνικές οδούς είναι  πυκνή, είναι ομαλή και δεν έχει δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα.

Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα δρομολόγια σε ΚΤΕΛ και ΟΣΕ

Αυξημένη είναι η κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ. Είναι χαρακτηριστικό πως για σήμερα Μ. Παρασκευή, από τον σταθμό του Κηφισού έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 325 δρομολόγια (100 έκτακτα).

Στα ίδια επίπεδα με πέρσι είναι η κίνηση στην Ολυμπία οδό

Από την Ελευσίνα χθες, Μ. Πέμπτη, πέρασαν 64.000 αυτοκίνητα ενώ σήμερα και μέχρι τη 1 το μεσημέρι πέρασαν πάνω από 29.000. Χαμηλές ταχύτητες και ουρές δημιουργήθηκαν μόνο λόγω κάποιων ελαφριών τροχαίων ατυχημάτων τα οποία όμως δε δημιούργησαν πρόβλημα στη ροή των οχημάτων.

22.000 αυτοκίνητα πέρασαν την Μ. Πέμπτη από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Ομαλή είναι η κίνηση των αυτοκινήτων και στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου από την οποία χθες πέρασαν 22.000 αυτοκίνητα. Σήμερα από το πρωί και μέχρι τις 13:00 έχουν περάσει από τη γέφυρα 10.000 αυτοκίνητα.

Ομαλά κυλούν τα πράγματα και στην Ιονία οδό, από το Αντίρριο και μέχρι τα Ιωάννινα.

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – 6.000 αυτοκίνητα έχουν περάσει ήδη από τη Γέφυρα και πάνω από 15.000 από Ελευσίνα

Web camera στο Βλοχό για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών