Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο του Δοκιμίου που πήρε το όνομα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Ζαχαράκη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοθεσίας του Δημοτικού Γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου σε γήπεδο «Λεωνίδας Ζαχαράκης».

Παρουσία της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έκανε την αποκάλυψη της τιμητικής πλακέτας: «Η συγκίνηση είναι μεγάλη.Είμαστε εδώ με την οικογένεια του Λεωνίδα, με τους φίλους του, με την ομάδα που αγάπησε και αγωνίστηκε.Με τη σημερινή εκδήλωση τιμούμε ένα νέο άνθρωπο που ήταν ένα κομμάτι από την ιστορία αυτού του τόπου.Ο Λεωνίδας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη όλων. Αθάνατος».

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δοκιμίου Βασίλης Παπούτσης ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την μετονομασία τους γηπέδου ενώ στεφάνια κατέθεσαν οι αρχηγοί των ομάδων Α.Γ.Φ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ και του Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της οικογένειας του επίσης  πρόωρα χαμένου σμηνίτη Λεωνίδα  Χολέβα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκρίζης και Ευθύμιος Γρίβας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Κωνσταντίνου Θέμης Γαμβρούλης.  

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο στον κόμβο Σταδίου – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)