Ομόφωνο ψήφισμα του δήμου Ναυπακτίας για την υποστελέχωση Τροχαίας και Λιμενικού – Δηλώσεις Φράγκου (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύσταση Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων που θα επιτηρεί την Ιόνια οδό, αποδυναμώνει το τοπικό τμήμα τροχαίας 

Σε ομόφωνο ψήφισμα προχώρησε ο δήμος Ναυπακτίας, κατά της συρρίκνωσης των τμημάτων τροχαίας και Λιμενικού από την πόλη της Ναυπάκτου. Να σημειωθεί,ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό,αναμένεται η αποδυνάμωση του τμήματος της τροχαίας με σκοπό τη δημιουργία της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων που θα επιτηρεί την Ιόνια οδό και η οποία θα στελχωθεί από τις δυνάμεις της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου. Την εισήγηση του ψηφίσματος προς το σώμα,έκανε ο αντιδήμαρχος διοικητικού και πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου  Αντ.Φράγκος. 

Το ψήφισμα αναφέρει

Το τελευταίο διάστημα,παρατηρείται υποστελέχωση του Α.Τ. Ναυπάκτου ,της τροχαίας και του λιμενικού σταθμού Ναυπάκτου.Οι υπηρεσίες  λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και σε πολλές περιπτώσεις υπολείπονται κατά 5-6 άτομα από την αοαραίτητη δύναμη για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η υποστελέχωση ουσιαστικά δυσχεραίνει ή καθιστά αδύνατη την αστυνόμευση στον δήμο Ναυπακτίας ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους σε έκταση στην Ελλάδα.

Σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει νέο τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων για την Ιόνια οδό και φημολογείται ότι θα στελεχωθεί από άτομα της τροχαίας Ναυπάκτου

Δηλώνουμε με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο την εναντίωσή μας στη συνεχή υποβάθμιση των νευραλγικών υπηρεσιών για την αστυνόμευση και την τήρηση της τάξης στον δήμο μας ήτοι του Α.Τ. της τροχαίας και του λιμενικού σταθμού.

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια η οποία δυσχεραίνει την λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών.

Απαιτούμε την άμεση και πλήρη στελεχωσή τους δεν δεχόμαστε άλλη υποβάθμιση στην λειτουργία τους ή μεταφορά προσωπικού σε άλλες υπηρεσίες.

Τέλος,το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο Ναυπακτίας να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και προς κάθε κατεύθυνση,είτε με έγγραφες διαμαρτυρίες είτε με προσωπικές παραστάσεις και δημοσίευση του θέματος στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης,προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο σοβαρότατο αυτό θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών που αντιμετωπίζουμε και το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας.

nafpaktianews.gr

50 θέσεις εργασίας στη Λευκάδα