ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΟλοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας στο Λουτρό Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας στο Λουτρό Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας στο Λουτρό Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Λουτρού του Δήμου Αμφιλοχίας. Ένα σημείο αναφοράς για το χωριό που παρουσίαζε μια άσχημη λόγω των σημαντικών φθορών που είχε υποστεί από τις καταστροφές στα πλακάκια και στα πεζοδρόμια.

Οι εργασίες περιελάμβαναν καθαιρέσεις πλακοστρώσεων, αποξήλωση κρασπέδων, εκσκαφές για τη διαμόρφωση του εδάφους, επιχώματα από κοκκώδη υλικά, πλήρωση νησίδων με φυτική γη, κατασκευή βάσης με δομικό πλέγμα και σκυρόδεμα, καθώς και εργασίες κρασπεδώσεων, πεζοδρομήσεων και πλακοστρώσεων καθώς και φύτευση λουλουδιών.
«Είναι υποχρέωση των κατοίκων του χωριού μας να διατηρήσουν την πλατεία του χωριού μας σε καλή κατάσταση» δήλωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. π. Κυρώσης.

Επίσης, αναμένεται το φθινόπωρο να ξεκινήσουν στο χώρο της πλατείας, οι εργασίες εγκατάστασης σύγχρονης και με προδιαγραφές παιδικής χαράς, έτσι όπως αποφασίστηκε στο τοπικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση, η παιδική χαρά να γίνει στο σημείο που θα υποδείξει ο Δήμος Αμφιλοχίας.

e-maistros.gr

Αγγελόκαστρο: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον Δίμηκο ποταμό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr