Όλη η Ελλάδα θρηνεί για τoν Bαγγέλη Γιακουμάκη – «Σε αγαπήσαμε χωρίς να σε ξέρουμε»

Το τραγικό τέλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει συγκινήσει το πανελλήνιο και η οικογένεια του φοιτητή λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης μέσα από το facebook.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ«Συλλυπητήρια», «Κουράγιο», «Αυτοί που φταίνε να πληρώσουν», «Βαγγέλη άγγελος πια θα είσαι και θα ηρεμήσεις» είναι μερικά από τα μηνύματα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού που τώρα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τη φρικτή πραγματικότητα μετά τον εντοπισμό της σορού του παιδιού τους. Η αποκάλυψη έγινε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί της Κυριακής σε περιοχή δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα σε κάποιο απόκρημνο σημείο όταν ένας βοσκός βρήκε το πτώμα του 20χρονου φοιτητή σε κατάσταση αποσύνθεσης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγη ώρα μετά έγινε και η τραγική επιβεβαίωση από τον θείο του Βαγγέλη τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη, ο οποίος είπε στο protothema.gr ότι ο ανιψιός του δεν ζει πια… «Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας», μας αποκάλυψε μέσα σε λυγμούς ο κ. Γιώργος Βιδιαδάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – Σε τι κατάσταση βρέθηκε το πτώμα
Το πτώμα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και την αναγνώριση του θείου του) εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (15/3/2015) στην περιοχή Κατσικάς Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για αίτια θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.».