ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟργισμένη η οικογένεια Λαγούδη για την πορεία των ερευνών (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Οργισμένη η οικογένεια Λαγούδη για την πορεία των ερευνών (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Οργισμένη η οικογένεια Λαγούδη για την πορεία των ερευνών (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Με μία σκληρή δήλωση η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη εκφράζει για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR τη δυσαρέσκειά της για το ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι δολοφόνοι της.

Η αγανάκτηση της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη ξεχειλίζει. Απορούν γιατί εννιά μήνες μετά δεν έχουν συλληφθεί οι δολοφόνοι της. Τι συνέβη στη λίμνη Τριχωνίδα που οδήγησε στον θάνατό της;

«Αν ήταν η αδερφή του Πούτιν αντί για την Ειρήνη θα είχε πέσει όλος ο μηχανισμός να βρει τον δολοφόνο και σε μία ημέρα θα τον είχε στα σίδερα» υποστηρίζει η οικογένεια.

Το μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης εδώ και μήνες βρίσκεται σε μάντρα στη Λεωφόρο Αθηνών. Οι ερευνητές της οικογένειας έχουν κάνει δεκάδες αυτοψίες μέσα σε αυτό και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα των τριών παιδιών δολοφονήθηκε.

«Προκύπτει σαφέστατα ότι η υπόθεση δεν είναι απλή. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία παραπέμπουν σε μια ομαλή εξέλιξη του συγκεκριμένου συμβάντος. Αν ήταν μέσα η κα Λαγούδη και ήθελε να φύγει, ήταν οι πόρτες ανοιχτές, άρα μπορούσε να φύγει. Λοιπόν εκεί υπάρχουν ερωτηματικά» λέει ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός εμπειρογνώμονας της οικογένειας Λαγούδη.

«Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ»

Όσοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας επιμένουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη το μοιραίο μεσημέρι  είχε δώσει ραντεβού με τον ή τους δολοφόνους της.

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το συγκεκριμένο σημείο για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου» λέει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκούρμπατσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, ο εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε καταθέσεις από μάρτυρες κλειδιά ακόμα και τον Αύγουστο. Θα ανακοινώσει το πόρισμά του στο τέλος του μήνα.

Δείτε το βίντεο εδώ

star.gr

Αστυνομικό Μέγαρο Μεσολογγίου – Α.Τ. Αιτωλικού: Μια υπογραφή πάει πίσω την μεταστέγαση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr