Οι Μεσολογγίτες της Αθήνας στις Εορτές Εξόδου 2019 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με μαζική προσέλευση παλαιών και νέων μελών και μεγάλο ενθουσιασμό, συμμετείχε ο Σύλλογός μας με αντιπροσωπευτικό τμήμα που φορούσε παραδοσιακές φορεσιές και άρματα στη κατανυκτική πομπή της Εξόδου στο Μεσολόγγι, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019.

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου ήταν μεγάλη, το δε τμήμα αποτελούμενο από νέους, νέες και παιδιά, εισέπραξε το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κόσμου σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτές ήταν ακόμη πιο έντονες τη Κυριακή το πρωί, όταν εμφανίστηκαν στην πρώτη σειρά του τμήματός μας, οι σημαίες και τα λάβαρα του Συλλόγου, που τα κρατούσαν με υπερηφάνεια τα μέλη μας.

Μετά δε το πέρας της πομπής, δεχόμασταν τα συγχαρητήρια για την εμφάνιση του τμήματός μας.

Ως Δ. Σ. θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του Συλλόγου και την προβολή της πόλης μας. Με την ευκαιρία δε αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν με τη παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στη πετυχημένη και αξιοπρεπή εμφάνιση του τμήματός μας, όπως ταιριάζει σε μία τόσο σημαντική και ιστορική Επέτειο.

Επίσης, λόγω των ημερών, ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και τις οικογένειές τους

«Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και του Χρόνου να είμαστε όλοι καλά, να ξανανταμώσουμε».

aixmi-news.gr

Αγρίνιο: Παρουσιάζεται το λεύκωμα «Προσφορά»