ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου υιοθετούν δύο πράσινα σημεία στο Αγρίνιο

Οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου υιοθετούν δύο πράσινα σημεία στο Αγρίνιο

Οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου υιοθετούν δύο πράσινα σημεία στο Αγρίνιο

Πολύ σημαντική είναι η δουλειά που γίνεται στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρινίου, από τον Διευθυντή Ανδρέα Φαναριώτη και τους καθηγητές στους μαθητές που φοιτούν και ετοιμάζονται να πάρουν εφόδια για το μέλλον τους.

Μεταξύ των τμημάτων λειτουργεί και το τμήμα Γεωπονίας και σύμφωνα με τον κ. Φαναριώτη και τα όσα είπε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την Δήμητρα Λαοπόδη, οι μαθητές της 3ης Λυκείου αποφάσισαν να υιοθετήσουν δύο “πράσινα” σημεία στο κέντρο του Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία θα προχωρήσουν στον καλλωπισμό και την φροντίδα του πρασίνου στην πλατεία Παναγοπούλου, όπου βρίσκεται το ιστορικό συντριβάνι και το χώρο στον πεζόδρομο Μανδηλαρά, όπου βρίσκεται και το κτίριο της Εφορίας.

Τα παιδιά και οι καθηγητές δίνουν μαθήματα σε όλους μας για το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε το πράσινο που αποτελεί πηγή ζωής. Το Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρινίου βρίσκεται στην Νεάπολη και όλοι επιθυμούν η πολιτεία να προχωρήσει στο μέλλον στην κατασκευή ενός νέου κτιρίου μιας και εκεί φοιτούν παιδιά από τη βόρεια πλευρά του νόμου.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ξανά στο Θέρμο οι Ερασιτέχνες Αστρονόμοι!

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr