ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι φίλοι της Χριστίνας Σταρακά στην «επόμενη μέρα»

Οι φίλοι της Χριστίνας Σταρακά στην «επόμενη μέρα»

Οι φίλοι της Χριστίνας Σταρακά στην «επόμενη μέρα»

Μπορεί οι εκλογές να πέρασαν, αλλά η «επόμενη μέρα» είναι μπροστά για τη Χριστίνα Σταρακά…

Μετά τις εκλογές, μέσα στο ντάλα καλοκαίρι, δημιουργήθηκε στο facebook μία σελίδα με την επωνυμία «Φίλοι Χριστίνας Σταρακά», η  οποία, ως φαίνεται, θα «καλύψει» τη δραστηριότητα της επικεφαλής του «Αγρίνιο Μπορείς» από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου.

Η… επέκταση στα social media είναι βεβαίως απαραίτητο εργαλείο πολιτικής στην εποχή μας. Αυτό σίγουρα θα το ξέρει και η ίδια και το επιτελείο της. Όμως το κρίσιμο είναι η ίδια η παραγόμενη πολιτική. Με την κριτική, τις προτάσεις, την ανάδειξη των θεμάτων. Όσο καλά κι αν πηγαίνει η διαδικτυακή επέκταση… δεν μπορεί να καλύψει τυχόν κενά πολιτικής. Και αυτό φυσικά ισχύει για όλους.

Τώρα λοιπόν που τέλειωσαν τα διαδικαστικά θέματα στο δημοτικό συμβούλιο με τον ορισμό των επιτροπών και τις διοικήσεις των νομικών προσώπων, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη στάση που θα κρατήσει τελικά η Χριστίνα Σταρακά και αν θα κάνει πράξη όσα είχε πει στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου για εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Ο παράδεισος των πλιατσικολόγων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr