ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟι Αναιρέσεις έρχονται με δύναμη και στο Αγρίνιο!

Οι Αναιρέσεις έρχονται με δύναμη και στο Αγρίνιο!

Οι Αναιρέσεις έρχονται με δύναμη και στο Αγρίνιο!

Το Σάββατο 12 Οκτώβρη, στη Πλατεία Δημάδη, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τις φωνές και τις μελωδίες της ανυπότακτης νεολαίας που ανοίγει δρόμους ανατρεπτικών αγώνων και συμφιλίωσης των λαών, κόντρα στο σκοτάδι της κρίσης και των πολεμικών σειρήνων.

Συναυλίες, πολιτικές εκδηλώσεις, workshop και μια σειρά άλλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες θα φιλοξενούνται στο χώρο του φεστιβάλ.

Το εγχείρημα των Αναιρέσεων και το στήσιμο ενός ανεξάρτητου φεστιβάλ χωρίς χορηγούς και διαφημίσεις υλοποιείται σε πείσμα των νόμων της αγοράς, των απαγορευσεων και των επιθέσεων σε κάθε φωνή αντίστασης και αγώνα.

Δε θα συνηθίσουμε τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού μονόδρομου. Δε θα συνηθίσουμε την ύπαρξη της ακροδεξιάς, του εθνικισμού, του ρατσισμού και του εκφασισμού της κοινωνίας. Δε θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην ισοπέδωση του πλανήτη και των εργαζομένων για χάρη της ανάπτυξης του κεφαλαίου, της προσέλκυσης επενδύσεων και της ανταγωνιστικότητας.

Μνημόνια και νεοφιλελευθερισμός, λεηλασία φυσικού και δημόσιου πλούτου, κρατικός αυταρχισμός, εθνικισμός και πρόσδεση στην ιμπεριαλιστική μηχανή του πολέμου, αποτελούν την ατζέντα της κυβέρνησης της ΝΔ. Μιας ατζέντας που ελάχιστα διαφέρει από αυτή του δήθεν αριστερού ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς! Σε έναν κόσμο χωρίς μνημόνια και χρέος, έξω από την θηλειά της Ε.Ε. Επιδιώκουμε να συμβάλουμε για ν’ ανοίξει ο δρόμος για την επαναστατική ανατροπή, την κατάργηση της αστικής εξουσίας και κυριαρχίας. Για μια σύγχρονη κομμουνιστική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση!

Μέσα στη Σιωπή ερχόμαστε με Δύναμη!
Είμαστε το φως στα ερείπια ενός καμένου κόσμου.
#anaireseis2019

Την Τρίτη ολοκληρώνονται οι εργασίες υδροδότησης στο Νεοχώρι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr