Ο Βασίλης Φεύγας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8″: «Η Νέα Δημοκρατία έχει φανερή ατζέντα, ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν είναι υπέρ των χαμηλότερων φόρων» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δυτικά FM 92,8» φιλοξενήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, στην εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου «Δέκα με τόνο», τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία έχει φανερή ατζέντα γι α όλα τα ζητήματα και πως στοχεύει να στηρίξει την ιδιωτική οικονομία με λιγότερη γραφειοκρατία, ώστε να δημιουργήσει νέες καλά αμοιβόμενες δουλειές.

Όπως εξήγησε, «αυτό δεν σημαίνει ούτε περικοπή συντάξεων ούτε και μισθών αλλά ελαφρύνσεις φόρων και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να απαντήσει στο απλό ερώτημα: θέλει την ελάφρυνση των φόρων ή όχι;». Ο Βασίλης  Φεύγας, μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ από την επομένη των εκλογών δείχνει αδυναμία να διαχειριστεί την ήττα και κάνει συνεχώς σπασμωδικές κινήσεις, σε όλα τα ζητήματα.

Ακόμη, σε ότι αφορά την αξιολόγηση και τους πόρους του δημόσιου τομέα, ο Βασίλης Φεύγας επεσήμανε πως οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται την αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα, το νόημα είναι ένα πιο ευέλικτο κράτος που δεν θα τους αφήνει κάπου να πατάνε σφραγίδες, που θα τους δίνει κίνητρο να προσφέρουν στην δουλειά τους και στη χώρα.

Αναφορικά στις εξελίξεις στην Δικαιοσύνη και τα θέματα εγκληματικότητας, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας εξέφρασε τον προβληματισμό τους για τις πολλές εστίες ανομίας και τις διαδικασίες που για τις αποφυλακίσεις που προβλέπει ο νόμος από 1ης Ιουλίου. «Θα πρέπει να στείλουμε και στο εξωτερικό ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα ασυδοσίας κι αυτό αντανακλά και στους επισκέπτες μας, με τα εκατομμύρια των τουριστών ση χώρα μας, αλλά και σε εμάς τους ίδιους που θέλουμε τα παιδιά μας να κυκλοφορούν χωρίς φόβο», τόνισε ο Βασίλης Φεύγας.

Για τα αναπτυξιακά θέματα, ειδικά της Αιτωλοακαρνανίας, τόνισε πως όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για όσα δεν έγιναν αυτά τα χρόνια, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι η Ιόνια Οδός δεν έχει σύνδεση ούτε με την ενδοχώρα και το Αγρίνιο αλλά ούτε με το Πλατυγιάλι και τα πανέμορφα παράλια του νομού. «Για κάθε θέση εργασίας που φτιάχνεται στα μεγάλα οδικά έργα προκύπτουν δέκα θέσεις εργασίας από επενδύσεις που έρχονται. Ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση, η ενέργεια δεν μπορούν να έχουν μέλλον αν δεν υπάρξει αληθινή σύνδεση της περιοχής με την μεγάλη οδική αρτηρία που την διατρέχει», συμπλήρωσε.

«Δεν θα είμαι ένας συνηθισμένο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, δεν με ενδιαφέρει η επίδειξη ισχύος, με ενδιαφέρει να είμαι κοντά στον πολίτη και να βοηθήσω τον τόπο μου. Δεν πιστεύω στα πολιτικά γραφεία, το ίδιο θα κάνω και αν εκλεγώ βουλευτής, θέλω να φέρω τις παραγωγικές δυνάμεις μας σε επαφή με τα κέντρα εξουσία και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας στην Αιτωλοακαρνανία», κατέληξε στην συνέντευξή του στον ΔΥΤΙΚΑ FM ο Βασίλης Φεύγας.

Πρωτοφανής συγκέντρωση ετεροδημοτών στην ομιλία του Κώστα Καραγκούνη στην Αθήνα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)