Βασίλης Φεύγας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την ήττα του και να αφήσει την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ να φέρει επενδύσεις και δουλειές»

Τις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ συνέχισε, στο ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας πριν τις εκλογές της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» στο OPENTV,ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχτεί την ήττα του χωρίς να κουνάει το δάχτυλο σε όλους και χωρίς να διαβάλλει την πραγματικότητα, όπως προσπαθεί τις τελευταίες μέρες με δήθεν αποκαλύψεις για τον Κώστα Καραμανλή.

Όπως ανέφερε «υπό τον πανικό της επερχόμενης ήττας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζηλέψει την δόξα του κ. Βελόπουλου με τις δήθεν επιστολές του Ιησού και παρουσιάζει από την πλευρά του υποτιθέμενα έγγραφα για το Σκοπιανό, όταν όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την στάση του Κώστα Καραμανλή στο θέμα αυτό. Την Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση, ας πάμε ομαλά στις εκλογές της Κυριακής, έχουμε χορτάσει τα ψέματα και την ανικανότητα που κατέστρεψε την μεσαία τάξη».

Ο Βασίλης Φεύγας επεσήμανε πως, εκτός όλων των άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί την  ύστατη ώρα αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και μάλιστα προσπαθεί να θέσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προ ενός ανύπαρκτου διλήμματος, πως αν δεν υπογράψει δήθεν αυτές τις αλλαγές θα έχει  υποκύψει στην κομματική του καταγωγή.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι έκανε και παλιότερα ως αντιπολίτευση επενδύοντας στον λαϊκισμό και στην κοινωνική αναστάτωση. Όμως η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα για να έρθουν επενδύσεις και δουλειές, οι οποίες δεν ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια.Να αφήσει την επόμενη κυβέρνηση να κυβερνήσει ομαλά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να αφήσει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει», τόνισε ο Βασίλης Φεύγας.

Ο φονικός καύσωνας του 1987 στην Ελλάδα: Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1.300 (ΦΩΤΟ + VIDEO)