Ο Πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας «αδειάζει» τον Στ. Καμμένο

«Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου, που ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κος Σταύρος Καμμένος επέλεξε να χρησιμοποιήσει το όνομά μου για να “χτυπήσει” τους πολιτικούς του αντιπάλους στη μάχη για τη Δημαρχεία. 

Στη συνάντηση που έλαβε μέρος στα γραφεία μας, εξέθεσα τα προβλήματα που υπάρχουν σε ορισμένα σχολικά κτίρια της περιοχής μας, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του Δ.Σ. και ουδέποτε μίλησα για πλημμελείς ενέργειες του Δήμου Αγρινίου. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντες. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κο Καμμένο πώς είναι δυνατόν η συνάντηση να έγινε την Τρίτη 16/4/2019 και το δελτίο τύπου να εκδόθηκε τη Δευτέρα 22/4/2019; Φαίνεται πως το επιτελείο του ήθελε να έχει αρκετό χρόνο για να επεξεργαστεί τα λεγόμενά μας. Δυστυχώς, κάποιοι συνεχίζουν στο βωμό της εξουσίας να παίζουν με τις τύχες των παιδιών μας».

Ο Πρόεδρος της Β’ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας

Κατσίφας Γεώργιος

Η Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Σταρακά σε επιθεώρηση εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην Ε.Ο. Άγιος Ανδρέας – Λιθοβούνι – Μεσάριστα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)