ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Ο μεγάλος συνασπισμός» για την Αμφιλοχία – Συνεργασία Κατσούλα, Βασίλα και Ανδρίκουλα

«Ο μεγάλος συνασπισμός» για την Αμφιλοχία – Συνεργασία Κατσούλα, Βασίλα και Ανδρίκουλα

«Ο μεγάλος συνασπισμός» για την Αμφιλοχία – Συνεργασία Κατσούλα, Βασίλα και Ανδρίκουλα

Μετά το δήμο Ναυπακτίας μία δεύτερη σύμπραξη μεταξύ τριών δημοτικών παρατάξεων μας έδωσε ο δήμος Αμφιλοχίας.

Οι παρατάξεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Γ. Κατσούλα, του Μάρκου Βασίλα και της Σοφίας Ανδρίκουλα αποφάσισαν να συνεργαστούν στη διοίκηση του δήμου Αμφιλοχίας. Ήδη στο σχήμα των αντιδημάρχων, που ανακοινώθηκε από το Γ. Κατσούλα, συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι και από τις τρεις παρατάξεις, ενώ θέση αντιδημάρχου έλαβε και η επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Βαλτινών» Σοφία Ανδρίκουλα.

«Ο μεγάλος συνασπισμός» για την Αμφιλοχία περιλαμβάνει έτσι δύο παρατάξεις με αναφορές στο χώρο της κεντροδεξιάς και μία παράταξη προερχόμενη από την κεντροαριστερά, οι επικεφαλής των οποίων έκαναν με συναινετικό πνεύμα το πρώτο βήμα για να υπερβούν τις όποιες μεταξύ τους διαφορές. «Μας ενώνει η ομόφωνη απόφασή μας για τη διαφάνεια και τη χρηστή Διοίκηση, για την ορθολογική οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των εποπτευόμενων φορέων του, για τη στενή συνεργασία με τα συμβούλια των κοινοτήτων» αναφέρουν στο ανακοινωθέν της προγραμματικής τους συμφωνίας οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων. Πλέον οι τρεις παρατάξεις θα έχουν άνετη πλειοψηφία και στο δημοτικό συμβούλιο με 17 από τις 27 έδρες για να μπορούν να περάσουν τα προϊόντα της συνεργασίας τους.

Το ζητούμενο βέβαια και για το δήμο Αμφιλοχίας, αλλά και για τους υπόλοιπους δήμους που θα κινηθούν με συνεργατικά σχήματα, οι συνεργασίες να μακροημερεύσουν ώστε να αποδώσουν και αποτέλεσμα στις τοπικές κοινωνίες.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Αναζητώντας το 6ο λευκό (του δυσαρεστημένου)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr