Ο Ησαΐας Ματιάμπα αποκάλυψε το περιστατικό ρατσισμού που βίωσε από αστυνομικό (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για την εφηβεία του αλλά και το πόσο υπερήφανος είναι για την οικογένειά του

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τις εκπομπές ταλέντων. Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του και αποκάλυψε πως λόγω του ρατσισμού που βίωνε εξαιτίας του χρώματός του ήθελε να γίνει γνωστός και αναγνωρίσιμος.

Αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και τα επαγγελματικά του, είπε: «Ήμουν 19 όταν πήγα στο “Να η ευκαιρία”. Γράφω τραγούδια από τα 13! Από την πρώτη εκπομπή του “Να η ευκαιρία” έγινε ένας ντόρος για μένα που ήταν λίγο υπερβολικός. Την Ελευθερία Αρβανιτάκη τη θεωρώ άνθρωπο μου. Είναι τεράστιο σχολείο! Χαίρομαι πολύ για την πορεία που έχω μέχρι τώρα. Ακόμα και οι δυσκολίες με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Την περίοδο που δεν δούλευα, είχα υποστήριξη από τους δικούς μου και δημιούργησα από μυαλό και τα χεριά μου. Όταν δυσκολεύτηκα σε αυτή τη δουλειά ήμουν στο τσακ να σπουδάσω φυσικοθεραπεία. Δεν αισθάνομαι ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, προσπαθώ να εξελίσσω τα ταλέντα μου! Δεν θέλω να λέγομαι τραγουδιστής, γιατί δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες! Με τον Μύρωνα Στρατή δεν τσακωθήκαμε ποτέ! Υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπεις 5 φορές το χρόνο και είναι σαν να τους είδες χθες. Θα έκανα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη δουλειά αν δεν ήμουν τόσο απολυτός, αλλά δεν θα ήμουν εγώ».

Μιλώντας για τον ρατσισμό, περιέγραψε ένα περιστατικό που βίωσε στην ηλικία των 14: «Οικογένεια ήθελα πάντα! Είμαι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Αντιμετωπίζω καθημερινά ένα θαύμα. Ο γιος μου με ωθεί να κάνω πράγματα για τα οποία θα είναι περήφανος και θα λέει καλά πράγματα για τον πατέρα μου. Είμαι περήφανος για τη γυναίκα μου, το γιο μου και για τους τρεις μας, γιατί χωρίς βοήθεια τα έχουμε καταφέρει! Ρατσισμό βίωσα τόσο όσο! Από τα παιδιά της ηλικίας μου έπαιρνα αγάπη και τίποτα άλλο. Ο ρατσισμός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα κι ας λένε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός. Δεν θα ξεχάσω όταν πήγα στο Α.Τ. να βγάλω ταυτότητα και ο αστυνομικός είπε “Τι γυρεύουν όλοι οι μαύροι εδώ;”. Πείσμωσα κι έλεγα “Θεέ μου βοήθησε με να γίνω γνωστός, ώστε να δείξω σε κάποιους ότι το διαφορετικό δεν είναι κακό”».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ