ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ Δήμαρχος Ξηρομέρου βράβευσε τους αθλητές του Κένταυρου Αστακού για τις διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου βράβευσε τους αθλητές του Κένταυρου Αστακού για τις διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου βράβευσε τους αθλητές του Κένταυρου Αστακού για τις διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Τον Δάσκαλο-Προπονητή Γιώργο Μαρίνο του Tae Kwon Do και τους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ που διακρίθηκαν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 23/24 Νοεμβρίου 2019, βράβευσε με την επίδοση τιμητικής πλακέτας ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης. 
Εμφανώς ικανοποιημένος ο Προπονητής Γιώργος Μαρίνος, τονίζει: 
Ιδιαίτερη τιμή χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 για τον σύλλογο μας η πρόσκληση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ στο γραφείο του. Ο κύριος Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία του συλλόγου και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες στην πρόσφατη επιτυχία μας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Ως πρώην Αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, στο Άθλημα της πυγμαχιας, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί οποιος έχει υψηλούς στόχους στον αθλητισμό, και δήλωσε συμπαραστατης στην προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά ευχαριστώντας τα γιατι μέσω των δράσεων και των επιτυχιών προβάλουν την πόλη σε όλη την Ελλάδα.
Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε. Μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για την επίτευξη του σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την γενικότερη πρόοδο των παιδιών, την ολοκλήρωση του χαρακτήρα τους μέσω του αθλήματος που υπηρετούμε, και φυσικά την προβολή του τόπου μας.
xiromeronews.gr / Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr