ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τους μαθητές των παιδικών σταθμών Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τους μαθητές των παιδικών σταθμών Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τους μαθητές των παιδικών σταθμών Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Άγιος Βασίλης έκανε έκπληξη στους μικρούς μαθητές των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου και τους γέμισε χαρά! Τους δώρισε γλυκίσματα και λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες κι από ένα σκουφί ολόιδιο με το δικό του!

Έτσι τώρα όλα είναι οι μικροί του βοηθοί!! Η λάμψη στα μάτια των παιδιών μόλις τον αντίκρισαν ήταν συγκινητική, μέσα στις πολύ όμορφα στολισμένες τάξεις τους, του τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια τον κέρασαν νόστιμα γιορτινά γλυκά ενώ δεν παρέλειψαν όλα να του πουν πόσο καλά παιδιά ήταν και τι δώρο περιμένουν να τους φέρει τα Χριστούγεννα!!

Πρόκειται για μια ακόμη δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Διοίκηση και το προσωπικό όλων των Παιδικών Σταθμών για την άψογη συνεργασία  και εύχεται  το Πνεύμα  των Χριστουγέννων να μεταφέρει την μαγεία του σε όλα τα σπίτια χαρίζοντας όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές σε μικρούς και μεγάλους και… ο Άγιος Βασίλης να εκπληρώσει τις ευχές όλων.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr