Ντίνος Τσιαμάκης: «Να βάλω το δικό μου λιθαράκι για ένα ακόμα καλύτερο αύριο» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αγρινίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέας Αρχή – Τόπος να ζεις»

«Η εκλογική διαδικασίας της 26ης Μαΐου, στον Δήμο Αγρινίου, μπορεί να κριθεί από την 1η Κυριακή. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε».

Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με το συνδυασμό του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέας Αρχή – Τόπος να ζεις» Ντίνος Τσιαμάκης, μιλώντας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας – γεωπόνος, Πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου, σημείωσε ότι τα στοιχεία της ηθικής, της εντιμότητας, της εργατικότητας και του πολιτικού πολιτισμού του Γιώργου Παπαναστασίου, ήταν αυτά που μεταξύ άλλων τον «έπεισαν» να πει το ναι μετά από πρόταση που δέχθηκε, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε είτε εκλεγεί είτε όχι να προσφέρει με την ίδια όρεξη στο Δήμο Αγρινίου και να βάλει το δικό του λιθαράκι για ένα ακόμα καλύτερο αύριο, έχοντας διάθεση και αίσθηση προσφοράς.

«Η αρχή έγινε την προηγούμενη θητεία και την επόμενη ο Γιώργος Παπαναστασίου θα ολοκληρώσει το έργο του. Μην ξεχνάμε ότι ανέλαβε Δήμαρχος την χειρότερη οικονομική συγκυρία για όλη τη χώρα. Στοχεύω στην ενίσχυση και τόνωση του πρωτογενούς τομέα, από τον οποίο ο Δήμος μπορεί να πάρει πολλά» σημείωσε ο κ. Τσιαμάκης.