ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝτίνος Τσιαμάκης: «Με έπεισε το ήθος και η εντιμότητα του Γιώργου Παπαναστασίου» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ντίνος Τσιαμάκης: «Με έπεισε το ήθος και η εντιμότητα του Γιώργου Παπαναστασίου» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ντίνος Τσιαμάκης: «Με έπεισε το ήθος και η εντιμότητα του Γιώργου Παπαναστασίου» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αγρινίου

Το προφίλ της υποψηφιότητάς του, τους λόγους που επέλεξε για πρώτη φορά να δοκιμάσει την τύχη του στο «στίβο» της αυτοδιοίκησης καθώς και τα στοιχεία που τον ώθησαν να ταχθεί στο πλευρό του συνδυασμού του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, ανέλυσε σε συνέντευξή του, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Ντίνος Τσιαμάκης. 

Ο 39χρονος επιχειρηματίας – γεωπόνος, Πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου, σημείωσε ότι τα στοιχεία της ηθικής και της εντιμότητας του Γιώργου Παπαναστασίου, ήταν αυτά που μεταξύ άλλων τον «έπεισαν» να πει το ναι μετά από πρόταση που δέχθηκε, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε είτε εκλεγεί είτε όχι να προσφέρει με την ίδια όρεξη στο Δήμο Αγρινίου και να βάλει το δικό του λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. «Η αρχή έγινε την προηγούμενη θητεία και την επόμενη ο Γιώργος Παπαναστασίου θα ολοκληρώσει το έργο του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιαμάκη προσδίδει σίγουρα μία δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου, με το προφίλ του να κερδίζει ήδη πόντους!

Τελευταίες πινελιές στο εκλογικό «στρατηγείο» του Γιώργου Παπαναστασίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr