Ντίνα Κατσαρή: «Το πρόσημο για τον Απ. Κατσιφάρα είναι θετικό» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην πρόοδο» για τις εκλογές

Για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στην Δυτική Ελλάδα, στις 26 Μαΐου, μίλησε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην πρόοδο» Ντίνα Κατσαρή. Η κ. Κατσαρή μετέφερε το κλίμα της προεκλογικής περιόδου, τα πλεονεκτήματα του Απόστολου Κατσιφάρα έναντι των έτερων διεκδικητών της περιφέρειας, τα «πυρά» της των αντίπαλων συνδυασμών καθώς και το προφίλ της δικής της υποψηφιότητας.

«Οι πολίτες του νομού μας έχουν συναίσθηση της οικονομικής κρίσης και ξέρουν τι ζητούν. Τα αιτήματά τους κινούνται σε λογικό πλαίσιο. Το πρόσημο για τον Απόστολο Κατσιφάρα είναι θετικό και αναγνωρίζονται τα μεγάλα έργα της περιφέρειας και το κοινωνικό της έργο. Είμαι αισιόδοξη για επικράτηση του συνδυασμού μας στις επερχόμενες εκλογές. Θα έλεγα ότι τέσσερα στοιχεία είναι αυτά που δίνουν το πλεονέκτημα στον κ. Κατσιφάρα. Η καλή εικόνα και το προφίλ του, η εντιμότητά του που δεν αμφισβητείται, το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας καθώς και το αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας. Αναφορικά με τα «πυρά» των αντιπάλων, ο κ. Κατσιφάρας δεν έχει κανένα πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης. Έχει να επιδείξει μεγάλο έργο. Καλό είναι να μιλάμε με χαμηλούς τόνους, σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας. Δεν είναι εποχές για κραυγές και φωνές χωρίς όρια. Σε ότι με αφορά, μου αρέσει πολύ να δουλεύω. Έχω «τρέλα» με τον τόπο μου. Τον έχω ερωτευτεί. Είναι ένας ευλογημένος τόπος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντίνα Κατσαρή.

Βιογραφικό:

Η Ντίνα Κατσαρή, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Κοινωνική Ιατρική-Παιδοψυχιατρική.

Εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας, στη  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση επί 29 συναπτά έτη, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού από το 1999-2014, ως απλή Δημοτική Σύμβουλος αρχικά και στη συνέχεια ως Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, της Δημοτικής Φιλαρμονικής, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου, της Παπαστρατείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από το 2005-2014 θήτευσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου και το από το 2007-2014  Αναπληρωτής Δήμαρχος Αγρινίου.

Τις  δύο τελευταίες τετραετίες εξελέγη πρώτη Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου.

Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Μαυραγάνη Θεόδωρο και μητέρα δύο γιών ,του Χρήστου ειδικευόμενου Ιατρού και του Θωμά φοιτητή στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.