Ντίνα Κατσαρή: «Σιωπηλά σκληρή δουλειά, αλήθεια και ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Αιτωλοακαρνανίας, με το συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην πρόοδο» για τις εκλογές

Πρόκειται για ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης σε τοπικό επίπεδο, με ενεργή ενασχόληση με τα δημοτικά από το 1999. Στις επικείμενες εκλογές, περνά σε άλλο μετερίζι και δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην Περιφέρεια. Ο λόγος για την Ντίνα Κατσαρή, η οποία παραχώρησε χθες συνέντευξη με φόντο τις κάλπες της 26ης Μαΐου, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στην εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ». Η κ. Κατσαρή, είναι υποψήφια περιφερειακής σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, με το συνδυασμό του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην πρόοδο». Στη συνέντευξη, μίλησε για τα ισχυρά χαρτιά της υποψηφιότητας Κατσιφάρα καθώς και για τους προσωπικούς στόχους και προτεραιότητες που η ίδια έχει θέσει.

«Είναι ένα καινούριο στοίχημα αυτό για μένα, μία νέα πρόκληση. Ξέρετε, στην αυτοδιοίκηση μπορείς και διατηρείς το αξιακό σου σύστημα. Από την άλλη, θα ήθελα να χαμηλώσουν οι τόνοι μεταξύ των παρατάξεων γιατί όλοι θα κληθούμε την επόμενη μέρα να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας, μιας και πλέον στο εκλογικό σύστημα έχουμε την απλή αναλογική. Χαμηλοί τόνοι λοιπόν και όχι έπαρση. Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι εργατικός και αθόρυβος. Τον χαρακτηρίζουν η εντιμότητα, το όραμα (πρόγραμμα) και η αποτελεσματικότητα. Από την άλλη ήρθε η ώρα να καταλήξουμε οι Αιτωλοακαρνάνες τι θέλουμε όλοι μαζί. Να δούμε τις προτεραιότητές μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κατσαρή, η οποία εν συνεχεία στάθηκε στα συστατικά της δικής της δοκιμασμένης συνταγής.

«Τα συστατικά  είναι η σιωπηλά σκληρή δουλειά, η αλήθεια και η ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και ο σεβασμός αυτών» συμπλήρωσε.

Βιογραφικό:

Η Ντίνα Κατσαρή, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Κοινωνική Ιατρική-Παιδοψυχιατρική.

Εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας, στη  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση επί 29 συναπτά έτη, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού από το 1999-2014, ως απλή Δημοτική Σύμβουλος αρχικά και στη συνέχεια ως Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, της Δημοτικής Φιλαρμονικής, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου, της Παπαστρατείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από το 2005-2014 θήτευσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου και το από το 2007-2014  Αναπληρωτής Δήμαρχος Αγρινίου.

Τις  δύο τελευταίες τετραετίες εξελέγη πρώτη Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου.

Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Μαυραγάνη Θεόδωρο και μητέρα δύο γιών ,του Χρήστου ειδικευόμενου Ιατρού και του Θωμά φοιτητή στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Κατσαρή: