ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΝυχτερινή επιδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Πάτρα και Αθήνα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νυχτερινή επιδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Πάτρα και Αθήνα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νυχτερινή επιδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Πάτρα και Αθήνα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νεότερη Ενημέρωση: Μέλη δυο εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικά, είναι τα 40 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχειρησης της Ασφάλειας Αιτωλίας. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, είναι η σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κυρίως κάνναβης και μικρών ποσοτήτων κοκαΐνης, από την περιοχή του Ευπαλίου μέχρι και τη Ναύπακτο.

Πρώτη Ενημέρωση: Στην εξάρθρωση κυκλωμάτος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησαν άνδρες της Ασφαλείας Αιτωλίας, μετά από παράλληλη επιχείρηση σε Αχαΐα, Αιτωλοκαρανανία και Αττική.

Συγκεκριμένα σε εφόδους που έγιναν σε σπίτια σε Πάτρα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αθήνα, εντοπίστηκαν κα συνελήφθησαν συνολικά 40 άτομα (Έλληνες και αλλοδαποί). Ανάμεσα τους σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, βρίσκονται “ηγετικά” στελέχη του κυκλώματος, βαποράκια και χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Η πλειοψηφία των συλληφθέντων οδηγήθηκαν παραμένουν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για δυο ημέρες (Τρίτη και Τετάρτη), έπειτα από παρακολούθηση τουλάχιστον 6 μηνών.

Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ

tempo24.news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr