ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο – Ν. Ανδρουλάκης για Θ. Μωραΐτη: «Μακριά όποιος πρόδωσε την παράταξή μας» (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο – Ν. Ανδρουλάκης για Θ. Μωραΐτη: «Μακριά όποιος πρόδωσε την παράταξή μας» (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο – Ν. Ανδρουλάκης για Θ. Μωραΐτη: «Μακριά όποιος πρόδωσε την παράταξή μας» (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα, ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, σε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις προσυνεδριακές διαδικασίες,την οποία διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, ο κ. Ανδρουλάκης έστρεψε ουκ ολίγες φορές τα βέλη του σε πρόσωπα που εγκατέλειψαν ή πρόδωσαν την παράταξη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει, εννοώντας προφανώς τους Θάνο Μωραΐτη και Άγγελο Τόλκα, οι οποίοι προ ημερών συμπεριλήφθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο του ανασχηματισμού.

«Δεν εξαγοράσαμε στελέχη, δεν είναι του αξιακού μας κώδικα» επισήμανε στην αρχή της ομιλίας του, συμπληρώνοντας πως: «οι διαφωνίες είναι φερετζές. Έψαχναν τρόπο να αποχωρήσουν και να το αποτέλεσμα των προσωπικών τακτικών. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κατακτήσει τον ιστορικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και επειδή ξέρει πως θα ηττηθεί, επιλέγει να προσπαθήσει να είναι αρχηγός της απέναντι πλευράς» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε και στην προπαγάνδα, όπως υπογράμμισε, που προσπαθούν όλοι να στήσουν σε βάρος του ΚΙΝΑΛ η οποία δεν έχει καμία άλλη λογική από το: «λέγε – λέγε ότι γίναμε κόμμα της δεξιάς θα το πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι στο τέλος, αλλά το ΚΙΝΑΛ δεν δίνει λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε εμείς που στα ψηφοδέλτιά μας βάλαμε δεξιούς. Παρ’ όλα αυτά φωνάζουν ότι «δεξιοποιηθήκαμε». Αυτό είναι προπαγάνδα. Όποιος πιστεύει ότι τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί και κάποιοι υπουργοί θα είναι μονά – ζυγά να το ξεχάσουν. Η στάση μας θα είναι καθαρή μέχρι τέλους. Ότι λάθος κάναμε το πληρώσαμε», ενώ στο τέλος της ομιλίας του τόνισε: «όποιος πρόδωσε την παράταξή μας μακριά. Εμείς θέλουμε τον απλό λαό μαζί μας. Θέλουμε το ΚΙΝΑΛ να είναι πρότυπο ήθους και ο αρχηγός του να απολογείται στο λαό. Από το εξωτερικό θέλουν με το στανιό να συμμαχήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ποτέ. Η παράταξή μας είναι από μέταλλο και θα αντέξει. Ο λαός δεν θα ξεχάσει ποιοι εκμεταλλεύτηκαν για προσωπικό συμφέρον την παράταξή μας».

Στο πλαίσιο της παρουσίας του, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας: «Το όνομα είναι η ψυχή μας, όπως έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του βαδίζει βάσει του προσωπικού του συμφέροντος και δεν θυμάται ούτε τι έλεγε ο πατέρας του, αλλά ούτε και ο ίδιος στο παρελθόν».

Σχετικά με τη στάση του Παύλου Πολάκη, υποστήριξε: «υποβαθμίζεται η δημοκρατία μας με την στάση του κ. Πολάκη, αλλά πώς να ντραπεί το κόμμα αυτό όταν στη Βενεζουέλα που πεθαίνουν παιδιά, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τον Μαδούρο. Δεν είναι αριστερά αυτό».

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

androulakis-agrinio (6)

androulakis-agrinio (8)

androulakis-agrinio (1)

androulakis-agrinio (7)

androulakis-agrinio (2)

androulakis-agrinio (3)

androulakis-agrinio (4)

androulakis-agrinio (5)

androulakis

Περιφέρεια Δυτική Ελλάδας – Αγρίνιο: Κατ’ οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας για 200 ασθενείς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr