Νίκος Αλτανόπουλος: Να αλλάξουμε τη νοοτροπία της άσκησης πολιτικής στην Περιφέρειά μας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες

«Οι κοινές μας αντιλήψεις, ότι για να βαδίσει ο τόπος μας σε αναπτυξιακό δρόμο πρέπει να βάλουμε “μπροστά” τη μηχανή και να εργαστούμε με ζήλο για την ουσία, ενάντια σε τακτικές ανούσιων επικοινωνιακών πολιτικών, με έκαναν να δώσω την υπόσχεση της συμπόρευσης.

Επιδίωξή μας δεν είναι απλά να διαχειριστούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι να αλλάξει όλη η νοοτροπία σε σχέση με την άσκηση πολιτικής στην Περιφέρειά μας. Να ανεβεί ο πήχης σε όλους τους τομείς.

Η επόμενη Περιφερειακή Αρχή έχει χρέος:

  • Να ανταποκριθεί πλήρως στις δικαίως αυξημένες απαιτήσεις και προσδοκίες των συμπολιτών μας
  • Να μείνει μακριά από συμφέροντα πάσης φύσεως, πλην αυτού, του μόνου, κοινού συμφέροντος της κοινωνίας μας συνολικά
  • Να εμπνεύσει το σύνολο των πολιτών με τις πράξεις της, ώστε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους να επιτύχει την καθολική κινητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει ο τόπος μας και το οποίο χαρακτηρίζεται για την αστείρευτη ικανότητά του

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η εκλογή ενός Περιφερειακού Συμβουλίου αποτελούμενου από ανθρώπους που φέρουν μαζί τους ΓΝΩΣΗ, αλλά και … θέληση να την καταθέσουν ως αποτελεσματικό εργαλείο στην κοινή προσπάθεια για να βγει η Περιφέρειά μας από το τέλμα.

Προσωπικά, μπήκα σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα όντας αποφασισμένος να επικοινωνήσω τις Αρχές και τις Αξίες με τις οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια πορεύτηκα, είτε ως Παιδαγωγός, είτε δραστηριοποιούμενος στα κοινά.

Έχοντας αποκτήσει την εμπειρία που θεωρώ απαραίτητη, αλλά και έχοντας το όραμα μιας Δυτικής Ελλάδας που θα αναδείξει και θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της προς όφελος ΟΛΩΝ, και προπαντός των παιδιών μας, είμαι έτοιμος να εργαστώ και να συνεργαστώ με ειλικρίνεια και διαφάνεια εκπροσωπώντας έντιμα τους συμπολίτες μου».

Με εκτίμηση

Νίκος Αλτανόπουλος


Ο Νίκος Αλτανόπουλος είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) με τον Συνδυασμό«Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» του Κώστα Σπηλιόπουλου 

altanopoulos

Αγρίνιο: Κατεδαφίζεται παλιό ακίνητο, «ανασαίνει» η πόλη!