ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΝικόλαος Ζώγας: Η Φρίταουν της Σιέρα Λεόνε στην Ελλάδα εν έτη 2019 βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας!

Νικόλαος Ζώγας: Η Φρίταουν της Σιέρα Λεόνε στην Ελλάδα εν έτη 2019 βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας!

Νικόλαος Ζώγας: Η Φρίταουν της Σιέρα Λεόνε στην Ελλάδα εν έτη 2019 βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας!

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση αγανακτισμένος ως δημότης να καταγγείλω την τραγική κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες 3 ημέρες στην πρωτεύουσα του δήμου μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά( και για να προλάβω όσους πουν ότι κάνω εντυπώσεις ή βιάζομαι να κάνω κριτική στην “Νέα” δημοτική αρχή) όμως 3 ημέρες και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είμαστε χωρίς το ύψιστο αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ είναι ανήκουστο  και απαράδεκτο!!!

Επιτέλους Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας.  Αφήστε κατά μέρους τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχετε μεταξύ σας γιατί τους πολίτες τους ενδιαφέρει το νερό.

Διοικείτε, έχετε εκλεγεί με ποσοστό 75% για να λύσετε τα προβλήματα των δημοτών τα οποία γνωρίζατε πολύ καλά όπως άλλωστε το λέγατε προεκλογικά.

Αυτό που συμβαίνει χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση είναι ανήκουστο!

Μην έχετε απαιτήσεις όμως από τους δημότες να είναι συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις τους όταν εσείς οι ίδιοι δεν είστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι τους και μην ζητάτε να πληρώσουν το νερό το οποίο δεν είναι καν πόσιμο και τους το στερείτε κάθε τόσο…

Οφείλετε το ελάχιστο να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη και να αποκαταστήσετε άμεσα το πρόβλημα!!!

Με αγανάκτηση πρώτα ως ενεργός πολίτης και μετά ως δημοτικός Σύμβουλος.

Νικόλαος Ζώγας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr