Νίκη Φούντα: «Η χώρα έχει ανάγκη ένα δυνατό ΚΙΝΑΛ» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προεκλογική περίοδος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Προεκλογική περίοδο την οποία και επισήμως διανύουμε από χθες με την προκήρυξη των εκλογών, μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Προκόπη Παυλόπουλο. Τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων αν και λίγο πολύ στις εκλογικές περιφέρειες τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις λίστες των κομμάτων είναι γνωστά.

Ένα από αυτά της πρώην βουλευτή Νίκης Φούντα, υποψήφια στην Αιτωλοακαρνανία με το ΚΙΝΑΛ. Η κ. Φούντα φιλοξενήθηκε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και μίλησε στον Νίκο Αγγελόπουλο για το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών, για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα καθώς και για το προφίλ της υποψηφιότητάς της.

Η κ. Φούντα κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν και να μην προτιμήσουν τις παραλίες, να μελετήσουν και να διαβάσουν τα βιογραφικά και την πορεία των υποψηφίων και να αποφασίσουν, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση Βενιζέλου στο ΚΙΝΑΛ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στη ΝΔ καθώς και στις προσχωρήσεις Μωραΐτη και Θεοχαρόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα έχει ανάγκη ένα δυνατό ΚΙΝΑΛ» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Φούντα.