Νέο Δ.Σ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας – Στόχοι και Δράσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, καθώς και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στη φετινή γενική συνέλευση υπήρξε μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Με την έναρξη της συνέλευσης έγινε η εκλογή του προεδρείου και αφού έγινε ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. τα μέλη του συλλόγου ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Ακολούθησε συζήτηση και τα μέλη κατέθεσαν προτάσεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο. Μετά την εξάντληση των θεμάτων ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στην συνέχεια έγινε η διαλογή των ψηφοδελτίων και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.
Ως μέλη του νέου 15μελούς Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι κάτωθι:
ΖΩΒΑ Ειρήνη, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Τηλέμαχος, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ Νικόλαος, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Παναγιώτης, ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ Νικόλαος, ΔΡΙΤΣΑ Όλγα, ΧΑΡΔΑΛΙΑ Μαρία, ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία, ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Γεώργιος, ΚΡΙΤΣΟΥ Μαριάνθη, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Καλλιόπη, ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος, ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ Ιωάννα, ΜΠΕΚΙΑΡΑΚΗΣ Κωνσταντίνος.
Στη συνέχεια εκλέχθηκε το προεδρείο ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΩΒΑ Ειρήνη.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ Νικόλαος.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Παναγιώτης.
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Τηλέμαχος.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει επιμέρους καταμερισμός αρμοδιοτήτων και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στόχοι του νέου Δ.Σ. τέθηκαν η βελτίωση της λειτουργίας όλων των τμημάτων του συλλόγου, η διεύρυνση των δραστηριοτήτων του και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πολιτισμού, με την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων.
Το έτος 2018 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο καθώς θα γιορτάσει 40 χρόνια λειτουργίας. Όλα αυτά τα χρόνια η δράση του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας πολυσχιδής. Η παρουσία του καταλυτική στην πολιτιστική αναβάθμιση και στην επιμορφωτική του προσφορά στους κατοίκους της περιοχής. Μέσα από τα τμήματά του (Χορευτικά, Θεατρικό, κ.α.) κατορθώνει να δένει αρμονικά, παράδοση, σύγχρονη άποψη και έκφραση. Τέλος, σημαντικό κεφάλαιο του συλλόγου αποτελεί η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σοβαρά κοινωνικά θέματα, με την λειτουργία εδώ και αρκετά χρόνια Τράπεζας Αίματος.

e-maistros.gr

Χιονιάς σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα – Σε ετοιμότητα η πολιτική προστασία